Frustrations

(Dutch version below)

About a week and a half ago I had a really good run and ran a time of which I was pretty proud, but since then my runs have only gone worse. The three weeks leading up to my good run I was steadily progressing and I was happy about that.

But now my times are about the same as at the beginning of this month, it’s like this month didn’t even happen and it’s frustrating me. I’m not even sure why I only seem to go slower lately. It is the weather? Is it my health? Or is it something else? Hopefully that one good run won’t be the best I’ll ever have.

—————————————————————————————————————————————————————-

Ongeveer anderhalve week geleden lukte het me om eens een aardige tijd neer te zetten waar ik ook redelijk tevreden mee was, maar sindsdien gaat het hardlopen alleen maar slechter. De drie weken voor mijn aardige tijd ging ik steeds iets meer vooruit en daar was ik blij mee, maar nu zijn mijn tijden hetzelfde als aan het begin van deze maand.

Het is net alsof ik deze hele maand niet getraind heb en dat vind ik frustrerend. Ik begrijp niet eens precies waarom ik de laatste tijd zo langzaam ben. Ligt het aan het weer? Ligt het aan mijn gezondheid? Of aan iets heel anders? Hopelijk was mijn aardige tijd niet de beste die ik ooit zal lopen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: